Jeg elsker fortsatt en god hamburgerog en boks med iskald cola. (Det kommer nok jeg til å gjøre av og til også, med tanke på hvor lang tid jeg brukte på å rengjøre den gode, gamle kjøttkverna
Rens og tørk scampiene og legg dem i en bolle med hvitløk, dill, estragon, salt, pepper og olivenolje (bruk lite salt ettersom skinken kan være ganske salt)
Stekt mango medsprøstektparmaskinkeog vårløk. Med litt fantasi ogmed utgangspunkt i et ikke helt tomt kjøkeskap er det nesten alltid mulig å lage tapas
) Med hjemmelaget hamburgerbrødog poteter så blir det et perfekt måltid. Ha nesten all smøret og melken over melblandingen og bland godt med en sleiv eller hånda
Jeg stod i butikken og så på en pakke medhamburgere. Putt kjøttdeigen i kjøkken maskinen (bytt fra «hakker» til eltekrok) sammen med egg, salt, pepper, tabasco og worcheshire sauce og kjør det på laveste hastighet til det er blandet
Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Den er enkel å lage, smaker helt fortreffelig, og er til ogmed bra for helsa. Jeg lager oftest retten med glutenfritt mel, men du kan godt bruke vanlig mel, paleo- eller lavkarbo melblandinger slik at retten oppfyller dine diettønsker
Skrell og vask rødbetene og del de i små terninger/biterLegg de i en ildfast form med en klunk oljeStrø over maldonsalt, pepper og gjerne noen friske urter
Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomater og ramsløksmør appeared first on. Og her skal jeg komme med en liten hemmelighet, noe mange nok vil synes at høres helt vilt ut
Gratinert aubergine medparmaskinkeog parmesan. Du kan enkelt lage variasjoner av Grillet aubergine med tomat og mozzarella ved å legge alle typer skinke, chorizo eller salami mellom lagene
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne medgrillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.