Dette er en enkel og god oppskrift på vaflene, og de kan lages den salte og søte sorten. Da hadde jeg pålegg inni og rullet vaflene i sammen, som en lefse
Heisann, håperdere har hatt en fin påske så langt. Ogvafler som kos, herfinnerdere oppskriften ->. I går lagde jeg ovnsstekte grønnsaker til middag med asparges og parmesan, ble veldig godt
-Katrine-. Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett merfiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusker som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernetmed smør) i et vaffeljern
mars, og såklart må det feiresmed oppskrift påvaflerherpåbloggenogså. Oppskrifta har fulgt meg over eit år, og tilbakemeldingane på dei har våre knallgode
Klikk for å dele påTwitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
¤ La røra stå slik å "svelle" (det heter det av en eller annen grunn, når røra skal stå og du ikke skal gjøre noenting med den) en halv times tid, minst, i kjøleskapet ellerpå benken
Smelt smøret og bland sammen med melken. Disse vaflene er veldig saftige og smakfulle, og siden maizena binder røren godt sammen kan disse vaflene også lages uten egg
Serveresmed ønsket pålegg. Han får noe annet han kan ha påleggpå – nemlig vafler. Fremgangsmåte Visp alle ingrediensene sammen og stek i et smurt vaffeljern
Disse er supre som restemat på matpakken om det i det hele tatt blir igjen noe. Ekstra sprø ble de også, ogmed kesam + frosne bær ble dette en skikkelig innertier
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.