Stek i pannen, på medium – sterk varme til alle sidene av spekeskinken har blitt sprøstekt. Man kan variere denne retten ved å tilsette andre ingredienser som for eksempel Grillet aspargesmed brie og prosciutto
lag for eksempel jordskokkchipsog bytt ut potetgullet med det under gullrekka på fredag. smak så til suppen med salt og pepper, og eventuelt en klatt rømme
En deilig og en delikat krydret suppe som vil gi deg energi for en dag som denne (jeg mener en ikke så varm og regnfull dag) … en veldig rask suppe å lage også… Perfekt å forberede når bilen din brøt og du selv er nød til å marsjere i regnet i over en time for å plukke barna dine, selv hunden min var ikke fornøyd med været…
Då eg posta frittataenmed vårløk, bønner og fetaost i går, vart eg gjort merksam av ein observant lesar at eg blanda saman det spanske og det italienske namnet på denne retten
ASPARGESMED SPEKESKINKE. Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
Bunt sammen en aspargesog en stav parmesan med en. Skrell den nedre delen på aspargesen, og kutt av. Anrett to bunter på hver tallerken, og server gjerne
Egg ogasparges er kjempegodt sammen. Prøv en lekker forrett som både smaker godt og er enkel å lage. Kok eggene i 6-8 minutter avhengig av størrelse og hvor bløtekokte du vil ha deRens aspargesenog stek den sammen med bacon eller chorizoServer med eggene og et godt dryss parmesan og avsluttningsvis pepper
I dag serverer jeg aspargesmed soyasmør og smilende egg til lunsj - det smakte aldeles nydelig. Tørk av stekepannen og hell smøret tilbake i pannen uten at grumset på bunnen av smøret blir med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.