Saltes når de er ferdigstekt og gyldne i fargen. Sett potetene iovnen og snu de littinnimellom. Det var dette med å bruke om igjen rester da, og ikkeminst tømme fryseren for julemat og ferdige retter
Det går også ann å steke dem iovnen, men de vilikke få den samme sprøheten. Oppskrift. Det er likevel en god erstatning, og da kan man bare pensle dem med litt olje før man har dem iovnen
«Egg rolls» som også er en form for vårruller, men kanskje ikke det man i Norge forbinder mest med vårruller, er laget av en deig med en blanding av egg og mel
Ovnsbakt torsk med kikerter. Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagennydelig med det ultimatetilbehørettil torsk, skrei og annen hvitfisk
Dette tas bort etterpå når alt er ferdigstekt. Dette er en lett og god middag som også kan fryses ned og da varmes istekeovnen på svak varme når en har lyst på
Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av ris og pastaretter, og det er ikkefordi jeg vilspisemindre karbohydrater, men fordi jeg vilspise mer grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.