Laks med søtpotet og brokkoli. Veldig enkelt, veldig kjapt, og veldig godt. Begynn med å skrelle og kutte opp søtpoteten i staver, tøm over litt olje, krydre(jeg brukte spisskumin, hvitløk og peppermix) og sett dem i ovnen
Tørk bort oljen fra woken og reduser varmen til lav-medium. Vårrull-lykken stod i taket. Knaskende sprøtt, herlig saftig og masse smak fra grønnsaker, kylling og spennende krydder
Men i dag lagde jeg vårruller for første gang, kjøpte frossen filodeig på A-food market. Har ikke lagd så mye spennende i det siste også har jeg vært en del på farten
Sammen med dipp-saus smaker dette helt fantastisk. Vietnamesiske vårruller i supertynt rispapir,uten steking kan disse lett anbefales om du er ute etter noe skikkelig sunt og godt
riv gulrøtter og kinakål. Bland alt sammen og avkjøl på benken. Når alle er pakket, sett på stekeplate og ha stekepanna halvfull med raps eller solsikkeolje
Se oppskrift på Chili- og peanøttdip. Maten i Vietnam er inspirert av både fransk og kinesisk kjøkken. Vietnam blir ofte omtalt som urtenes hjemland, og har utviklet en særegen og imponerende kokekunst
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.