Etter at jeg fikk smakenpå tantes peanøttkjeks er disse blitt blant mine store julekjeksfavoritter. Disse inneholder verken sukker eller siktet hvetemel, er rike på fiber, litt proteiner og sunne fettsyrer fra peanøttene
Årsaken til at jeg lagde ostesmørbrødet, var en utfordring som går på Matbloggsentralen. Jeg elsker Italienske smaker, og visste med en gang at jeg måtte bruke en kombinasjon av mine favoritter til denne utfordringen
Ha de i en sil og skyll de i kaldt vann før du tilsetter de i salaten. Smak av sommer. Dagens middagtips er en kjempegod salat med mango, byggryn, krepsehaler og en dressing som smaker herlig av honning og balsamico eddik
Så kommer vi til selve spissen, krona på verket, smakssetterenpå hele måltidet, SAUSEN. Pisk inn litt og litt av smøret, smak til med presset sitron (ta heller for lite enn for mye)
Jeg vet ikke hvorfor jeg forbinder banan i desserter fra østen, men det må være fra jeg var liten og var på kinesisk restaurant, da skulle jeg spise frityrstekt banan med is
Han ville helgrille en kylling på spyd og hadde bestemt seg for nord-afrikanske smaker. Så kom jeg endelig på at jeg kanskje kunne lage et flatbrød, et mykt et, kanskje ett som ligner litt på det man serverer "rullekebab" i, som jeg nå har funnet ut at nok er det samme som shawarma
Kan spises alene, men smaker også godt med en skive serranoskinke på toppen. Vi har nytt solfylte dager i familiens sommerhus på Costa Blanca, i et grønt, frodig område, litt unna det mest kjente turisttråkket
Oppskrift på sukkerbrød. Sjølv legger eg gjerne eit bakepapir på toppen av formen når sukkerbrødet har stekt i 30 minutt, så det ikkje blir brent på toppen
har vært på fotokurs i Venezia. Kom hjem sent på natten med sjel og kamera fulle av inntrykk. Grønsakshandler på glassblåserøya MuranoDen nye broen over Canal Grande gir nye perspektiver på byen Selv gondolierer må ty til paraplyVenezia tidlig om morgenen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.