Tirsdag og endelig i rute igjen – dvs, ikke helt. I dag handler bloggen om karbonader. Oppskriften er hentet fra kokeboken «Fett nok – LCHF for hele familien» av Per Lauritz Lien
Skjær poteter og løk i tynne skiver/ringer. Karbonader. Land/distrikt. Form 4 store karbonader. Sett den ildfaste formen i ovnen på 220 grader/ Innstilling 6 på gassovn. 2,00 g/l Syre. 5,10 g/l
I følge Norwegian er dette svenske kanelboller. Svenske eller ei, veldig gode. 2 1/2 dl laktosefri melk. 1/2 dl sukker. 1/2 dl sukker. 1 1/2 ss kanel . 2 1/2 dl laktosefri melk. 1/2 dl sukker. 1/2 dl sukker. 1 1/2 ss kanel
Smør/olje til steking. Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
Smør/olje til steking. De fleste liker karbonader, det er mat som serveres på de norske middagsbord både titt og ofte, er et fast følge på koldtbordet og hvem kan vel motstå et smørbrød med karbonade og løk
Dagens fristelse er Peppermint Patties Whoopies, deilige sjokolade whoopies som er fylt i mitten med peppermint patties og som er toppet med deilig sjokolade ganache
Til karbonader for fire personer og rotmos for fem personer brukte jeg. Karbonader. Karbonader. 1 1/2 ts salt. Form 10 karbonader og stek dem i litt smør på middels varme fire minutter på hver side. 1 1/2 ts salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.