Denne rare lillealgeriske pølsa som ble utrolig populær iFrankrike en gang på femtitallet. Første gangen jeg spiste Merguez, var som ”Merguez moules frites”, eller på norsk, Merguez med blåskjell og pommes frites, en gang for lenge sideniNormandie
Stekt kveite med kantareller og blåbærsaus. Lauritzen og Westhamme. Luksusen med å bo i Tromsø, er å kunne få kveite så fersk at du nesten må svømme etter den
Slippen restaurant iFredrikstad serverer boknafisk fra «Halvors tradisjonsfisk» i Tromsø. Boknafisk er en variant av tørrfisk, og er delvis tørket av sol og vind på hjell eller vegg
Kaldt lyst øl fra ditt lokale bryggeri. Utgangspunktet for denne oppskriften fant jeg på Steamy Kitchen, men jeg har tatt meg den frihet å bytte ut enkelte ingredienser ganske enkelt fordi de ikke er å oppdrivei selv det mest velassorterte supermarked i Norge
Jeg fant ingen lokal stout, men Berentsens Bryggeri brygger også Mossepils og Kong Karl. Egentlig hadde jeg tenkt til å lage en Guinness Beef stew, men fant ut at jeg heller ville lage en norsk versjon
Sjøl vil jeg ha IPA og da enten en fra Nøgne Ø, Lervig eller fra mitt lokale bryggeri, Mack. Det er jo ikke akkurat en nyhet, men Braastad har sammen med superkokken Alexandre Bremer, KulinariskAkademi tatt frem en rekke spennende oppskrifter som jeg har nytt stort av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.