Jeg ga vel aldri sushi en ordentlig sjanse (sjømat, som i tillegg var rått fikk meg omtrent til å snu i døren), men så skjedde det ett eller annet langs veien og den siste tiden har det prydet middagsbordet opptil fire ganger i uken(
Du kan også ha wasabi paste inni rullene, men jeg liker å blande det i soyasausen. Wasabi majones. Jeg brukte det jeg hadde liggende i kjøleskapet, men både agurk og gulrot er vanlig i bruk av sushi
soya saus, syltet ingefær ogwasabi. Sushi i India er for så vidt et nytt fenomen og spådommene var mørke da de første japanske restaurantene fant veien til Mumbai
Den aller første gangen du skal lage sushi hjemme, vil det bli litt ekstra utgifter, da du trenger rismatte, sushiris, wasabiog riseddik, men når det først er kjøpt inn, kan du bruke det mange ganger før det blir tomt
Det er et glutenfritt og sunnere alternativ til ris, pasta og poteter. Mange synes det er vanskelig å få til perfekt sushiris, men det slipper du å tenke på med quinoa
Herlig sushi som også er billig. Skjær opp avocado agurk og crabsticks i lange remser. Legg deretter et lag ris på et nori-ark (tang) og legg de andre ingrediensene langs arket
Servér med soyasaus, syltet ingefær og eventuelt wasabi. Kok først risen ferdig og sett til avkjøling. Som regel står det instruks på pakkene (skylle først, småkoke med lokk og deretter tilsette eddik)
Sushiris, soyasaus, wasabipaste, majones, fersk chili, noori tangplater og avocadoer. Her er oppskriften på verdens enkleste og deiligste hjemmelagde sushi
Varm forsiktig riseddik, sukker og salt under omrøring til sukker og salt har løst seg opp. Sushiris. Tilsett kombu i eddiken og la alt stå og avkjøles
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.