I dag skal jeg friste dere med disse utrolig gode og luftige sjokoladebollene. Bollene er bakt med masse sjokoladebiter og smaker kjempegodt servert med melk
gluten lager et nettverk i bakst, og når baksten stekes vil glutennettverket i baksten koagulere, og formen på baksten vil sette seg, slik at boller holder seg runde for eksempel
♥ Legg klatter på et bakepapir, og de vil stivne når de kjølner – sett de gjerne kaldt. De ble veldig søte, så de passer godt til skikkelige søtmomser – som meg selv
Godis for store og små. Dette er rett og slett boller tilsatt 200 gram opphakket melkesjokolade. Dette gikk fort for seg, barna ønsket seg noe hvetebakst
Skal du lage noe godt som også er lett å lage, så er sjokoladeboller med havre noe du bør prøve. Dette kan også kalles sjokoladekuler, siden de formes i hånden og du bestemmer selv om de skal se ut som små kuler, eller større boller
Disse er sukkerfri, fulle av fiber og skikkelig saftige. Jeg har ikke så mye tålmodighet med gjærbakst så denne deigen pleier jeg å sette i kjøleskapet kvelden før og bake ut på morraen
Den herlige sjokoladekaka som er litt sprø på toppen, men deilig og seig på innsiden. Jeg og min kjære farmor reiste for å besøke onkelen og tanten min på Sørlandet
Sjokoladekule med maldonsaltSjokoladekule med cayenne og mørk sjokoladePernille har en forkjærlighet til svenske såkalte "chokladbollar" og vi har tidligere prøvd oss på en oppskrift hun fant på nettet
Heldigvis har jeg en snill jente som «la meg for kvelden», og passet på meg. » Men Gud så takknemlig jeg er for at jeg har en stor jente som forstår, som vil hjelpe meg med alt og for at hun skjønner hva trøtt er
Sjokoladeboller med havre passer perfekt til en god kaffekopp, og det metter godt. Dette kan også kalles sjokoladekuler, siden de formes i hånden og du bestemmer selv om de skal se ut som små kuler, eller større boller
Håper dette været holder seg og at temperaturen blir enda bedre. ) Jeg hadde så lyst på noe søtt og godt igår, så jeg bakte sunne protein sjokolade cookies
Bland mel, natron og salt i en bolle, og tilsett så melblandingen i mikserbollen – miks litt til. Når du har tilsatt det siste egget, så tilsetter du vanilje extract – miks det videre, helt til det har blitt helt fluffy igjen
Og i dag hadde jeg lyst til å lage noe med inspirasjon fra «hjertedagen». Derfor har jeg brukt min favoritt doughnut oppskrift og lagd disse nydelige hjertene
Jeg elsker boller, og jeg elsker sjokolade, så i dag ble det baking av sjokoladeboller i heimen. Det er godt å være hjemme på juleferie, og det er late, men gode dager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.