Den smaker mildt og godt av vanilje, og kan farges i nesten alle farger. Bruk foodprocessor eller kjøkkenmaskin og kjør til kremen er kritthvis og kjempeluftig
Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkelt og raskt å lage og smaker kjempegodt. Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi også (bildet er fra sommer da pyntet jeg med rips)
Tilsett vaniljeekstrakt og pisk et minutt. Hvis du ønsker farge på kremen så kan du tilsette dette så fort all melisen er blandet inn og før du pisker ferdig de siste minuttene
Jeg spiste mye eggedosis i barndommen, veldig mektig og søt, men når du tilsetter friske bær. Enklere dessert finnes neppe, hvis du skal lage den selv -og ikke bruke ferdig produkter
Italiensk smørkrem er en kakekrem basert på italiensk marengs og smør. Det er en veldig stabil og kompakt krem som er fin å bruke på cupkaes, smøre opp kaker og som fyll
Varm oljen i en stor kjele og tips i sjalottløk, hvitløk, gulrot, selleri, purre og bacon. Hell i aksjen, deretter legge laurbærblad og oregano eller merian
- Slå ned hastigheten noe og ha i litt og litt av melisen i smøret. Her kan du smake til slike at du får den balansen mellom surt og søtt som du ønsker
Pisk smør og matfett sånn at det blir sen myk røre uten klumper. Rør i melisen og vanilgesukkret, tilsett melken litt etter litt til du får en passe myk smørkrem
juice, kokosmelkPisk temperert smør og melis til det er jevnt blandet. Tilsett væsken litt og litt. Pisk til kremen er lett, luftig og smidig, og grei å jobbe med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.