Bruk en stor wokpanne eller stekepanne, ha i oljen og stek kjøttet på medium til sterk varme til det nesten er gjennomstekt, gjør det gjerne i to omganger
Server wokrettenmed kokt ris eller kokte nudler. Varm olje i ei wokpanne. I dag vart det en safe klassiker men denne gangen med heimelaga sursøtsaus i stadenfor Uncle Ben sin
Bland alle ingredientsene til sursøtsaus og legg i varm wok. Har du ikke tid til å kutte grønnsaker selv kan du godt bruke en frossen wokblanding fra butikken
Kylling medwokede grønnsaker og sursøtsaus. Den var slett ikke vrien å lage, tok like lang tid som å woke grønnsaker og kylling, og smakte nesten som på Kinarestauranten på toppen av Nordlendingen i Harstad
Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøtsaus. Sursøtsaus til kylling. Kyllinglår med hasselbaktepoteter fra hagen, salat og sursøtsaus
Innbakt kylling medsursøtsaus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Del ananasen i biter og ha kjør halvparten med en stavmikser
Skjær kjøttet i strimler og krydre med salt og pepper. Lag sausen etter oppskrift. RisOpprskrift på sursør saus her Tilsatte 1/2 paprika og 1/2 boks med ananasbiter + litt saft
Idag ble det tynne kylling filet med thai wok, sursøtsaus og ris. Uansett så er produktene fantastiske, og med slike hendige pakker med mat, så er maten laget i en fei, og det er passelig mengde til en familie
Til hverdags pleier jeg å servere sausenmed ris, wokede grønnsaker og vanlig kylling, men om man vil gjøre litt mer ut av det, kan man også frityrsteke kyllingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.