Jeg har gledet meg lenge til å dele denne oppskriften med dere. Første gang jeg prøvde meg frem ble jeg nesten litt overveldet av hvor gode smaker det er i det asiatiske kjøkkenet
Related PostsQuinoa pohaKulcha med trøffel og soppNykålboller i kremet saus – Cabbage kofta curryPunjabi Dum aloo – Poteter i tykk og kremet curryBrokkoli parantha – Nystekt flatbrød med brokkoliPaneer butter masala
Lagde meg quinoalapper da jeg kom hjem igjen, det er godt med noen kjøttfrie dager synes jeg. Quinoa er proppfull av viktige næringsstoffer og kan bekjempe frie radikaler i kroppen
Chili oil (from Oliviers & Co). Seaweed has a lot of health benefits that you might not know of – including being rich in protein, lowering cholesterol, lowering cancer risk, being high in iron, high in dietary fiber, improving bone health and having an impressive iodine content (an extremely important mineral)
en vekst full av proteiner, fiber og mineraler – og er uten gluten. Laks med svart quinoa. Quinoa. 120 g quinoa. ♥ Skyll og kok quinoa i 20 min. 120 g quinoa
Spis & Nyt ♫♫. Spis & Nyt 500 gram ferdig stekt ribbe. Bruk rester av stekt ribbe til denne smaksbomben. Jeg hadde igjen rester av ribbe, som jeg har kokt i Crock-Pot, oppskrift her
quinoa (kokes som anvist på pakken). Kok quinoa som anvist på pakken. Bland grønnsakene i quinoaen. Har lest at quinoa ikke skal krydres, den får smaken av det den serveres med
Quinoa grøt med honning, kanel og bær. Skyll quinoa frøene i kaldt vann før du har de oppi med melken. Quinoa er glutenfritt og kjent for å være en av de beste og mest næringsrike frøtypene vi kan spise med et høyt innhold av protein, mettende fiber og vitaminer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.