I dag skal jeg dele en veldig god wokrett med dere. Rør inn kokos, finhakket soltørket tomat og chili. Jeg syns wokede grønnsaker med en eller annen type saus på er så godt, så for min del spiser jeg det gjerne bare sånn
Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side
Her er oppkriften på en god, smakfull og spicy wok toppet med crunchy, salte peanutter. Stek svinekjøttstrimlene i en wokpanne med litt olje og salt og pepper på høy varme veldig kort så de blir gyldne utenpå og saftige inni
Jeg er veldig glad i fersk chili i, men med små barn i huset er ikke det like populært. Lag sausen av å koke opp vannet, smuldre buljongen godt opp med fingrene og ha i resten
Enkel, frisk og god formkake med deilig sitron og kokos smak. Jeg vil dele med andre. Pynt Rist litt revet kokos i en panne, avkjøl å strø over melisglasuren på kaka
Fres deretter Curry paste i litt olje og hell over kokosmelken, jeg brukte lett kokosmelk. Her får du oppskriften på en rask, smakfull og god wok, med friske asiatiske smaker og salt peanøttsaus
Skikkelig sprø cookies me deilig kokos smak. 2 dl revet kokosmasse 1 godt moden banan Slik gjør du. Sett ovnen på 175 grader varmluft Mos kokosmasse og banan sammen med en stavmikser Sett deigen i kjøleskapet i ca. 15 minutter så blir den lettere å jobbe med Form små kuler og klem dem flate Stekes i 25 minutter Hvis du vil se hvordan jeg får den runde formen er det bare å kjappe seg inn på Snapchat @Fitfocuse. Det ligger på dagens Livestory Husk at du kan lagre alle oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Stort Smil Desiree ca 5 cookies. 2 dl revet kokos
Når jeg har mye og gjøre og er travelt opptatt blir middagen av og til glemt. Da er det kjekt å ha ingredienser til en enkel wok som lages og spises på 1/2 time (
Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Kylling kokos gryte 2017-10-14 21. Du trenger Lårfilet naturell ( kyllingfilet i biter kan også brukes ) En halv løk En paprika 2 fedd hvitløk 174 rød chili 1/2 brokkoli 1 boks kokosmelk 1,5 - 2 ts red currypaste 1 ts salt Ris som tilbehør. Slik gjør du Sett ris til koking Finhakk chili og hvitløk kutt løken i strimler Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side I den samme pannen har du nå i hvitløk og chili, la surre ett minutt Ha i løk og paprika og la det hele surre et par minutter tilsett red curry paste og bland godt med grønnsakene Ha oppi kyllingen igjen og tilsett kokosmelken rør godt å la småkoke 5 minutter tilsett brokkolien og la det småkoke i 15 minutter Smak til med salt Server med kokt ris
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.