Share this. And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Hvis du ønsket en tykkere suppe, gjentar du bare prosessen. Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen
Sprøstekt and er en av de beste asiatiske rettene jeg vet om. Steker du anden i ovnen lager den seg selv og det er nesten umulig å ikke få et perfekt resultat
Men vi har prøvd å hente litt julemat inspirasjon fra våre naboland Sverige og Danmark. I Sverige lager de skinkestek og lutefisk, mens i Danmark går det mer i fjærkre som kalkun, and, gås og noen har også fleskestek
Løft potetene opp av vannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, da kan potetchipsen falle fra hverandre) slik at de blir dampet tørre
Denne internett verdenen kan fort bli litt ensom, noen dager må jeg bare stikke hode litt ut gjennom skjermen å spørre om dere er der, om dere er fornøyd
Jeg solgte det jeg hadde for en stund tilbake, og har bare brukt mannen sitt, men det er såå stort og tungt, og har vært på reparasjon i lang tid nå, så nå bestemte jeg meg for å kjøpe meg mitt eget igjen
If you are making the chocolate version, add the chocolate powder at this stage. Start by mixing the flour, corn starch, baking powder, vanilla sugar and salt in one container
Jeg simpelthen bare elsker smaken som mør og smakfull biff sammen med deilige scampi gir. Surf & Turf er en betegnelse på mat som blander førsteklasses kjøtt med delikatesser fra havet
En flott øvelse som ikke bare trener armer og core, men også bevegelighet i skuldre/bryst. Når man har fokus på korte, effektive treningsøkter og trening man kan gjøre når som helst og hvor som helst er det fort gjort å ha fokus på de store tingene, det som er enkelt å trene uten utstyr - underkropp
Saftig andekjøtt med spennende krydder og friske grønnsaker. Andekjøttet hadde ligger og stirret på meg fra frysedisken hos min lokale kjøpmann i noen uker, og for hver handlemandag ble det vanskeligere å gå ufortrødent forbi
Joda, du kan selvsagt bare kjøpe en saus. Det første du trenger er å lage en sweet and sour saus. I hele min oppvekst, ble svinekotteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.