Jeg renset og wok'et grønnsakene (kyllingen var steikt), hadde i oppdelt kylling, og til slutt hadde jeg på oystersaus og smakte til med salt og pepper
Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Jeg startet med å steke grønnsakene i panna med smør og olje. Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den
Amerikanerne kan dette med grilling og dette er intet unntak. Løkringer med dip. Server for eksempel med grillet mais, salat, godt brød og dobbeltbakte poteter
Gni skinnet inn i litt olivenolje og gni den godt inn med rub. Tett halsåpningen med en halv sitron. Hell ølet i et glass og skjær toppen av ølboksen, det går for øvrig fint å bare lage ekstra stort hull også
Wraps er godt og kjapt å lage, og jeg spiste det to dager etter hverandre med litt variasjon. Det var litt smak i denne så denne gangen smurte jeg salaten på wrapsenog det funket veldig fint
Vent med å pensle på bbq-saus, for den inneholder sukker og kan fort bli brent. Skjær paprika i litt store biter, skjær squash i skiver, skjær søtpotet i skiver, ganske tynne og
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.