500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
Marinert kylling med kebabsaus,mmmmmmmmmmm ♥Rester av gårsdagens dressing har blitt varma til saus. Og var dressingen i går god, so var sausen i dag nyyyydelig, mmmmm ♥Oppskrift som på dressing
ca 200 gram kjøttdeig, 1/2 gulløk, 1/2 paprika2-3 fedd kvitløk, ca 2 ts tomatpure, en god skvett fløte,litt raspa parmesanost og seltinsalt & peppermix. 2-3 fedd kvitløk, ca
)Originaloppskrift fant eg her på Lenes lavkarbo. 1 blomkålca 150-200 gram baconca 1 pakke fløtelitt ost til toppingKutt bacon i småbita og steik sprøtt. Kutt blomkål i passe buketta og kok møre, 10-12 minutt. ca 150-200 gram bacon
3-4 porsjonar. 2-3 serranoskinkeskiver til kvar filet. 2-3 fedd kvitløk. ca 100-150 g paprika. surr så 2-3 serranoskinkeskiver rundt kvar kyllingfilet. resten av maten er ferdig, 10-15 minutt. Forkok blomkål og brokkolibukettar, 4-5 minutt. 2-3 serranoskinkeskiver til kvar filet. 2-3 fedd kvitløk. ca 100-150 g paprika
)Til 7-8-9 stk, alt etter kor tjukke dei skal vere. 2 små eggekvitar1 egg3-4 ss Bake Pro3 ss mandelmjøl (eller malte mandla)1/2 ts seltinsaltPisk dei 2 eggekvitane stive. Fordel røra på 7 'brød' og steik ved 150-160 grader,ca 15 minutt. 3-4 ss Bake Pro
Men med dennelavkarbopastaen er det litt vanskelig, for den må jo varmes av sausen. 200-250 g bacon 2,5 dl fløte2 (3 små) eggeplommer 75 g revet norvegiaparmesan til rasp på toppen (salt og pepper - OM det er nødvendig)Kutt baconet i strimlar, og ha ganske høg varme,med kaldpressa rapsolje i panna. 200-250 g bacon
Lavkarbo pizza uten mel og nøtter aka tofupizza. Lavkarbo pizza uten mel og nøtter aka tofupizza. Bunnen er lavkarbo og proteinrik, men best av alt er at den bare har 3 ingredienser. *Jeg har ikke prøvd å lage denne uten egg, men du kan prøve å erstatte egget med No-egg, ener-G eggerstatter eller linfrø”egg” tilsvarende 1-2 egg. 5-6 min på 230 grader bør gjøre susen. Håper det smaker Bunnen er lavkarbo og proteinrik, men best av alt er at den bare har 3 ingredienser En kjekk og kjapp bunn å lage om man får akutt lyst på hverdagspizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.