Hold smakene enkle men søte så erbarna stort sett fornøyd. Når jeg baker til barn, noe jeg gjør relativt ofte, må jeg tilpasse både smak og konsistens slik at det tilfredsstiller de små munnene
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Ikke for rennende og ikke for hard. Fordel røra i muffinsformer. Oppskrift på disse enkle barnevennlige muffinsene som jeg fikk mye skryt for i min oppvekst
På jobben har det gått en masse sykdom, og siden jeg er blant dem som bare titter innom noen timer nå og da hadde jeg trodd jeg skulle bli skånet, men den gang ei
Hell kremen over i den runde kakeformenog glatt ut. og legg det i den runde kakeformen. Del på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
Herkommer oppskriften på rundstykkene barna laget i går, dette er ingen super oppskrift og det er greit for man må få pisemat som lar deg skeie ut fra tid til annen
Og hva er vel bedre for en sliten mor eller far, som har kjempet seg gjennom henting av gretne barn, lekserog middagsstyr, enn å skjære tjukke skiver av nybakt brød til fornøydebarn
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
En rett som faktisk er god, og veldig enkel å lage. Finhakk tomaten og hvitløken, ha det i gryta. Noen gang får barna velge kosen her hjemme, å da kan vi havne på slike ting som her
Avkjøles på rist, og de er klare for å bli servert. Ha alle ingrediensene i bakebollen og elt på lav hastighet i ca 10 minutter. La deretter deigen hvile i ca 1 time før du baker ut rundstykkene, ca 20 stykker. Legg de så på bakepapir, dekk til med handkle og la de heve i ca 50 minutter. Når de er klar for ovnen visper du egg og vann, pensler, skjærer et lite snitt på toppen og stek de på over- ogundervarme 225 grader i 10-13 minutter avhengig av ovn. ca 1 time før du baker ut rundstykkene,. ca 20 stykker. 10-13 minutter avhengig av ovn
Spe evt med vann for å få en løsere konsistens. Avkjøl og at den forsiktig av bakepapiret. Forrett. Yogatapas – disse oppskriftene er hentet fra en av mine favorittkokebøker som heter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.