Entrecôte med timianskum, sautert kål, potet dauphin og karamellisert småløk. Spe på med oljen i tynn stråle og ta pauser innimellom hvor du sper på med litt og litt av vannet
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sousvidemed byggkorn, asparges oggrillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
MEN her på denne bloggen handler det meste om å få testet ut Sviddå (my mean, clean sousvide machine), trykkoker’n og andre høyst imponerende hjelpemidler på veien mot herlige matopplevelser
Det er noe med smaken av soyasaus som kan være så sinnssykt vanedannende og sammen med frityrstekt biffkjøtt får du en nesten uimotståelig smakskombinasjon
Skreien, legger du i vakuumpose med litt olje, litt sitron, salt og pepper. Dette ble også første test på sousvide skrei, og det ble en fantastisk kobling som skal gjennomføres igjen
Stek disse i en panne med alt smører til de blir godt stekt og har fin farge. Indrefilet kan jo være ganske så kjedelige greier egentlig, så man trenger å gjøre noe ekstra med en så dyr råvare
Hvorfor sender land som Brasil og Argentina så mye indrefileter til Norge. Jo, fordi fett lager smak, og indrefileten er fettfattig, blir den også smaksløs
Grill videre på indirekte varme i ca. Nydelig sommervær i dag også ☼ fyr opp grillen. poteter. Kjøpte urtemarinert laksefilet på butikken i går og grønne asparges,
Villkveite sousvidemed ponzusasu, persillerotpure, rødbeteterninger og syltet gulrotspiral. Sousvide er en liten maskin på størrelse med en stor mikroovn
Mye av det er minst like bra som det en får i andre land – grønnsaksutsalget fra Frosta var av fantastisk høy kvalitet – bedre enn det jeg er vant med fra Istanbul, til ogmed
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.