Squashgetti bolognese 2016-03-26 11. Hei. Håper dere har hatt en fin påske så langt. Vi har klart å bli såpass friske at vi kommer oss ut og finner på ting, men skulle gjerne hatt litt mer solskinn og varme
Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Dette er den klassiske bolognesesausen som kan serveres til alle typer pasta
Kutt alle grønnsakene i små terninger og stek dem på moderat varme i olje og smør i en forholdsvis stor og tykkbunnet gryte, til de blir blanke og begynner å svette
Denne sausen er en skikkelig italiensk klassiker. Jeg bruker den i lavkarbo lasagne, moussaka, som pizzafyll og sammen med Miracle nudler, som er "pasta" laget av roten til en japansk plante
Vanligvis er det både løk og hvitløk i en bolognesesaus, men dette er såklart droppet her. Bolognesen er super å lage når man trenger å bruke opp slanter man har igjen i kjøleskapet av for eksempel hakkede tomater, kokosmelk eller kraft
Dagens middag var spaghettibolognese. Denne bolognesen er utgangspunktet til mange av mine retter. Spaghetti bolognese, sheperds pai, lasagne, pizzasnurrer og pizzafyll
Bolognese blir best om den får stå og putre lenge, en times tid, eller enda mere – under lokk. Anrett pastaen på en tallerken og ha bolognesesausen over
I går hadde vi Spagetti bolognese til middag. Vi hadde rester igjen av kjøttdeig i tomatsaus fra pizza så passet perfekt å bruke opp, lagde bolognese saus til
En rett som kan lages på utallige måter og de fleste har nok sin variasjon av Spaghetti Bolognese - her er min versjon - eller skal vi si dagens versjon
Hakk opp løken, sellerien og gulrøttene og brun grønnsakene i en teflonpanne med 2 ss olivenolje. Tilsett deretter kjøttdeigen og brun den på middelshøy varme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.