Å koke ei høne…Kyllingkraft/hønsekraft. Å dele hel kylling.
Familiemat
Familiemat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1. Det er billigere. 2. Du koker kraft på beinet, som er NOE HELT ANNET på smak og næringsinnhold enn en hønsebuljongterning. 3. Du får med skinnet, kyllingbryst med skinn gir mye mer smak enn kyllingbryst uten skinn.
  • 2 lår
  • 2 vin
  • 2 brystfileter
  • 1 liter kraft
  • 4 personer
  • 1 hel høne
  • eller kylling
  • / 2 gulrøtter
  • / 1/2 purre
  • / 1 gul løk
  • 2 sjalottløk
  • / ½ sellerirot
  • / 2 laubærblad
  • / ½ ts pepperkorn
  • / 1½ liter vann
  • / 1½ ts salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.