Økologisk nyttår for to!
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 7 kyllinger pr. kvadratmeter og fremfóring på 58-100 dager, avhengig av størrelsen kunden foretrekker. Holte gårds form for oppdrett skaper trivsel og gir liten grobunn for sykdom og bakterier. Antibiotika blir ikke brukt på kyllingene. Og oppdrettet er selvfølgelig godkjent av DEBIO.
  • 2 kongekrabbeklør
  • 1 endivie(julesalat)
  • 1 stor sjalottløk
  • 1 økologisk kylling
  • 1 økologisk eple
  • svisker
  • 150 gr medisterdeig
  • 1 time Sett opp varmen til
  • 200 grader og stek videre
  • 10-15 minutter Sjekk om den er stekt ved å stikke i låret
  • Kraft
  • 3 saftige epler, skrellet eller uskrellet, og skåret i terninger
  • 2 stenger grovhakket stangselleri, 100 g utstenete druer (druer kan sløyfes)
  • 1 spskj sitronsaft
  • 50 g.skrellet og hakket valnøtt og
  • 2 1/2 dl creme fraiche
  • 11 gram bakepulver
  • 3 egg
  • 100 gram romtemperert smør
  • 200 gram mel
  • 150 gram hasselnøtter
  • 200 gram sukker
  • 1 spskj extra jomfruolje
  • 1,75 dl melk
  • 22 cm. bakeform og treskje
  • 5 eggeplommer
  • 60 gram sukker
  • 0,75 dl Moscato d’Asti

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.