REINSDYRFILET MED GODT TILBEHØR. Reinsdyrfilet. . Dette er godsaker fra fjellet. Ytrefilet av rein servert med ovnsstekte poteter, rotgrønsaker og brokkoli
800 g reinsdyrfilet1 ts salt 400 g frisk sjampinjong i skiver12 sjalottløk (hele eller kuttede)4 persillerot i strimler200 g aspargesbønner smør til stekingsalt og pepper Krydre reinsdyrfiletene med salt og pepper og brun dem på begge sider i smør på stekepanna. Serveres gjerne med kokt potet og en god saus til (brunsaus eller portvinssaus) 800 g reinsdyrfilet
Reinsdyrfilet smaker himmelsk. 400 g reinsdyrfilet. 400 g reinsdyrfilet. I oppskriften bruker jeg sjampinjong- men jeg hadde foretrukket å bruke kantareller
700-800 g reinsdyrfilet. Frossent kjøtt tines langsomt i kjøleskapet. Tips. Får du ikke tak i Jacobs rødvinssaus, bruk rødvinssky fra pose og lag etter anvisning på pakken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.