Kongekrabbe smaker utrolig godt, bedre enn hummer - synes jeg, men det er selvfølgelig en smakssak. Det er ihvertfallikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grillet med krydder smør og lime majones
Kongekrabbe er fantastisk godt, og stort bedre enn dette blir den ikke. Jeg serverte den med hjemmelaget majones, glutenfriehvite rundstykker og en frisk salat
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 3. H. v. s. d. u. –. o. m. e. g. f. å. r. n. b. ø. t. l. a. p. (. h. ). ,. j. N. k. F. 1. D. S. T. /. y. 2. M. K. B. L. U. R. G. c. V
I denne retten har jeg gratinertkongekrabbe med blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfriefine rundstykker med restene av vårløksmøret
I dag har jeg laget Karamell kjeks dekket med sjokolade. Oppskriften jeg har brukt er hentet fra Manuelas bok "Love Manuela" eller fra blogg siden hennes Men igjen er jeg opptatt av å gjøre det til "littmitt" og i den fasen jeg er i nå - litt sunnere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.