Her har jeg blandet fløtegratinertepoteter med kjøttsaus, det ble så godt ღ. Legg kjøttsaus og poteter lagvis i formen, begynn med kjøttsaus og avslutt med poteter
Fløtegratinertepoteter en av mine favoritter. Tips en venn Fløtegratinertepoteter. Oppskrift på fløtegratinertepoteter (4 pers). 8-10poteter (nypoteter eller amandine fungerer bra) 1 løk 2 fedd hvitløk 3 dl fløte Gulost Salt og pepper
Du kommer aldri til å kjøpe ekkel pose- eller frossengratinering igjen etter å ha smakt dette. Perfekt til biff, koteletter, steik og andre kjøttretter
Fløtegratinertepoteter er fantastisk godt. Bruker du vanlige poteter bør du skrelle dem,noe som var utrolig behagelig med denne skrelleren fra Peel AppealHa poteter, smør og hvitløk i en panne
Fløtegratinertepoteter til å spise opp…. 1 kg kokte poteter. Iflølge ovenfornevnte liste til Matprat, skal man beregne 150 g poteter pr. 1 kg kokte poteter
Fennikel gir en deilig aroma og dybde- en knall god kombinasjon. Skrell potetene og skjær de i tynne skiver, her er mandolin det perfekte kjøkkenredskap
Biff og fløtegratinertepoteter synes jeg er kjempegodt, og jeg liker også godt brokkoli til biffen. Fløtegratinertepoteter med brokkoli 2017-07-26 19. Ingredienser Jeg har brukt en firkantet 20*20 cm ildfast form - du kan bruke det du har Poteter til 4-5 lag med poteter i formen du bruker. Jeg brukte 5-6 stykker. litt olivenolje 2 fedd hvitløk 1 liten brokkoli 2-2,5 dl Tine kremfløte, eller nok til fløten når kanten på det øverste potet laget 200-250 gram revet ost salt, pepper og paprika pulver. 5 cm ( jeg har bare skrallet på) Legg ett tett lag med poteter, strø over salt, pepper og paprikapulver i ønsket mengde ha litt finhakket hvitløk over Legg to nye lag med poteter før du har over litt mer krydder, hvitløk og litt olivenolje legg ett eller to lag til med poteter, husk at det må være litt plass til brokkolien også så det ikke kommer langt over kanten. Ha over fløten og tilslutt revet ost Stekes på 220 grader med aluminiumsfolie over i 25 minutter, deretter 10-15 minutter uten aluminiumfolie, eller til potetene er møre og osten gylden brun
10 poteter halvkokte1 boks kremfløte2 dl melk4 ss hvetemel100 gram meierismør1/2 ts muskattnøttsalt og pepper200 gram revet ost3 never potetgull salt og pepperSmelt smøret, ha i melet
Tja, derfor, da tanken om gratinerte poteter dukket opp denne gangen, sjekket jeg med ham, og fikk klarsignal, men jeg lovet å trekke forma med aluminiumsfolie
Fløtegratinertepoteter med kremet konsistens og et gyllen lag ost på toppen er nydelig. Jeg vet at det ofte anbefales at man bruker poteter av den melne typen (for eks mandelpoteter), men jeg synes ikke det er så viktig når man koker potetene før de settes i ovnen
Fløtegratinertepoteter er et herlig tilbehør spes til kjøtt og grillmat. Er faktisk enklere å lage enn det kan høres ut som, så kos deg med gode poteter med masse smak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.