Det er egentliglittfeil å kalle det en waldorfsalat, for det mangler både druer og selleri – men jeg har med det som er viktigstimine øyne, nemlig epler og valnøtter
Bruk godt med smør, og krydre medlitt salt og pepper. Det er høst, og noen vil få gleden av ferske ryper, og her har du en saus som passer perfekt til den delikate fuglen
Tilsett stekesjy (sil den gjenom en finsil) og smak tilmed salt og pepper. Kok opp vinen og la den koke inntil 1/3. Tilsett kraften og la det småkoke i 5 minutter. Tilsett fløte og la sausen småkoke i 5 minuttertil. 2 dl hvitvin. 4 dl god kraft, kylling- eller kalvekraft
Eksprimenterertil den store middagen,Kyllingkjøttdeig blandet med pesto smurt utover bakepapirKyllingfileter fylt med pesto og serrano skinke rulles og legges opp på farsenRull alt innipapiret og stek medpapiret påJeg valgte å gjøre det slikfordi jeg ikke hadde surret kyllingfiletene og var redd for at de skulle sprekke opp
Pensle kantene medsammenvispet eggeplomme og brett butterdeigen rundt kalkunbrystet. Lag eventuelt litt pynt av den overflødigebutterdeigen og lim pynten fast med eggeplomme
Kalkunfiletmedfløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy. Snu den med jevne mellomrom, til den har fått en gyllen brun stekeskorpe på begge sider
Server kjøttbollene medfløtesaus, poteter, brokkoli og stikkelsbærgelè. Bruk kjøkkenmaskin og kjør temperert kjøttdeig og salt (med K-krok på kenwood)Ha i resten av ingrediensene, utenom melken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.