Farsert kalkunbryst i fløtesaus med sherry
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • FARSE
  • 1 kg hakket svinekjøtt
  • 8 skiver loff uten skorpe
  • kremfløte, ca 1 dl
  • 500 g sjampinjong
  • 2 dl terninger av rød paprika
  • smør eller margarin
  • 1 ss knust estragon
  • 2 dl hakket persille
  • salt
  • nykvernet pepper
  • kjøttnåler
  • smør eller margarin til bruning og steking
  •  
  • SAUS
  • 1 liter hønsebuljong
  • 1 liter fløte
  • 4 dl tørr sherry
  • 4-6 ss maisennamel
  • sukkerkulør
  • salt
  • nykvernet pepper
  • evt mer sherry

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.