Spekematlag
Cecilie i forstaden
Cecilie i forstaden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 630 gram skinke
  • 250 gram fenalår
  • 130 gram morrpølse
  • 100 gram
  • 100 gram fårepølse
  • 70 gram salami
  • 2 egg per person
  • 1 honningmelon
  • 1 cantaloupemelon
  • 2 kurver jordbær
  • 4 appelsiner
  • 1 pakke
  • Potetsalat
  • 30 g per person
  • 10 personer
  • 20 egg
  • 3 dl væske
  • 2 kg poteter
  • 3 dl majones
  • 2 pakke
  • 7,5 dl lettrømme
  • 4 ss hvitvinseddik
  • 4 ss sukker
  • 25 dråper tabasco
  • 2,5 ss
  • 1 ts salt
  • 1 purre
  • 1/2 bunt gressløk

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.