(8 pers)225 g potet i terninger225 g pastinakk i terninger1 hakket løksalt/pepper8½ dl hønse- eller grønnsaksbuljong1½ dl fløteStek grønnsakene med salt og pepper og i godt med smør i ca 10 minutter
Det var kjempegøy å ha lest det for så å se kjemien utfolde seg foran øynene mine. Men nå kan jo du lære av mine feil Du deler de opp i passe store firkanter eller andre fasonger om du ønsker
Marokkansk-inspirert kylling. For mange år siden jobbet jeg sammen med ei marokkansk jente. En dag var vi alle invitert hjem til henne for å smake marokkansk mat, og det var utrolig mange gode retter
Å like komler er en tilvenningssak hvis man ikke er oppvokst med det. Det tok noen år før jeg helt skjønte hensikten med å blande deilige poteter med mel til faste klomper
) Det er iallefall en av mine bestselgere og jeg får utrolig gode tilbakemeldinger på denne. Ok, så er ikke denne ny, men det er en av de kakene som blir mest bestilt hos Widvey’s Cupcakes
LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE English version along with NorwegianNorsk. (English below)Her har dere en nydelig sjokolade-smørkrem som kan brukes både som kakefyll- og pynt
Dette sukkerbrødet er alltid vellykket og hemmeligheten bak er lang pisketid. Jeg pisker alltid eggedosisen i 10 til 15 minutter før jeg sikter og vender forsiktig inn det tørre