300 gr
Karbonadedeig (eller svinekjøttdeig, kjøttdeig)
Pepper
Salt
1/2
Agurk
Yoghurt Naturell
2,5 dl
ris
190 grader
Kok brokkoli. Jeg koker den i dampkokeren og setter den inn når det er 10 min igjen av risen. Sjekk brokkolien slik at den ikke blir over kokt.
Greskekjøttbollermed tatziki og rotmos -. Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrift til dere, greskinspirerte kjøttbollermed fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
For en tid siden satte Bente Hammer og jeg tre batcher med bratwurst. Smak til med nykvernet pepper. Helt naturlig tilbehør til dette igjen ble tzatzikiog gresk salat
Lammekjøttboller. Smakte fortreffelig, og hun har vært så vennlig å dele oppskriften med meg. Denne eksotiske retten med spennende smaker fikk jeg servert av min venninne Hege på Oppdal
Bland og la den ligge mens du lager tzatziki. Start medog krydre den. Deretter legger du potetene i en ildfastform, hell ekstra virgin olivenolje over og dryss på himalayasalt, kvernet pepper og tørket timian
Cous cous er det ikke så ofte jeg bruker, men det er godt til kjøttboller eller til kylling, og særlig hvis du tilsetter litt frukt, grønnsaker eller nøtter
Print og delPrintTwitterEmailPocket Ingredienser til kjøttboller. Dette er en lur måte å bruke opp squash på og kjøttbollene blir veldig saftige pga squashen
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Rull små kjøttboller ved hjelp av en fuktet skje og legg dem på stekebrett med bakepapir. Bland sammen kesam med litt hakket/knust hvitløk og smak til med salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.