Rundstykker med revet gulrot i
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1/2 dl og bruke
  • 2 egg istedet
  • 6 dl sammalt spelt (har du ikke det, kan du bruke sammalt hvete, fin)
  • 4 dl hvetemel (jeg syns at dette er i meste laget med mel og at deigen blir litt hard, så hold igjen 1/2 dl av hvetemelet slik at du kjenner at deigen blir passe. Den skal "slippe bollen", men ikke bli tørr og hard.
  • 50 g gjær
  • 3 dl lunkent vann
  • 1 revet gulrot (jeg river den fint)
  • 3 ss olje (maisolje, rapsolje eller olivenolje, eller lignende)
  • 1 ts salt (har du urtesalt, så bruk gjerne det)
  • 1 egg til pensling (du kan også bruke vann eller melk)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.