Laksogørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av sausog/ellertilbehør. Lofoten Hvitvinsaus med sitron og bladpersille er derfor et perfekt følge
Som tilbehør kan du bruke poteter, ris eller pasta, og det smaker alltid godt med en salat. En veldig god lakserett med litt syrlig saus, en lakserett som lages på kort tid og den lages kun på stekepannen, enklere blir det ikke
Rør inn sitronsaften, hakket persille og smak til med pepper. 100 g røktlaks100 g kremost urter50 g creme fraichesaften av 1 sitron1 ss hakket persille1 ts pepperBland sammen laks, kremost og creme fraishe. 100 g røktlaks
Smakene er friske som fyrverkeri og den røkteørreten gjør deg i tillegg mett. Hvis ikke alle liker dill dropper du å dele den opp og legger heller litt på toppen til pynt slik at de som vil ha kan ta
Laksog grønnsaker i god saus. Pass på at laksebitene kommer nedi sausen. Ha i creme fraiche, hvor mye, kan du justere etter hvor mye og hvor kraftig saus du vil ha
Smakene er friske som fyrverkeri og den røkteørreten gjør deg i tillegg mett. Sitronsaften gir litt syrlighet til salaten men hindrer også eplebitene å bli brune
Belgfrukter generelt er også noe vi bør spise mer av siden de holder oss mette lenge, har et lavt kaloriinnhold, er rike på mineraler som jern og folat og er en god kilde til proteiner
Skulle maten kjennes litt tørr, bruk det flytende i den ildfaste formen som saus. Hvis du har ørretfilet (laks) kan du gjøre som du ser på bildet under
Jeg skal til Ålesund å besøke en venninnene i helgen så derfor kommer oppskriften tidlig, og det kommer nok ikke flere innlegge denne helgen vil jeg tro
Ha så i krydder og smak til. Legg dem til side på en varm tallerken. Ha i creme fraishe og mango chutnet i pannen der laksen ble stekt, og rør raskt rundt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.