Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
I dag skal jeg dele en veldig god wokrett med dere. Jeg syns wokede grønnsaker med en eller annen type saus på er så godt, så for min del spiser jeg det gjerne bare sånn
Hell over boksen med hermetiske tomater og ha i de soltørkede tomatene og pesto eller basilikum. I dag serveres tomatsuppenmed sprøe og nydelige bruchetta med avocado og hakkede tomater, veldig enkelt, men du verden så godt
Hjemmelaget tomatsuppeDette er noe av det enkleste man lager og like raskt som posesuppe. Jeg begynner med litt smør og mel som til en hvitsaus jevning, har i 2 bokser knuste tomaterog kyllingkraft eller lysbuljong (0,5 dl til sammen)Urter etter smak og litt melk, jeg har brukt basillikum. For kort tilberedning ha i 1 ts sukker, men hvis du har tid la den småkoke en liten stund til tomatenes naturlig sødne kommer fremHer servert med litt krem, skiver av spanskspekepølse og litt bladpersille Til desertSjokolade mousseDisse søte små sjokolade koppene fra Royal Copenhagen fant jeg på Veskant torget i Oslo, 2 bokser knuste tomater
Tomatsuppe er enkel middag og kjempegodt, men om du baker grønnsakene i ovnen får du en mye fyldigere smak og det blir en helt annen smaksopplevelse, jeg lager denne både til middag og til forrett
Kremet tagliatelle med Husets peppermakrell fra FISKEEKSPERTEN i Kristiansand. Jeg har blitt sponset av EXTRA EVJE med lokalprodukter fra sør Norge og jeg fikk prøve denne nydelige makrellen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.