Fylt svinekam med parmaskinke à la Nigella
MONICAS MATVERDEN
MONICAS MATVERDEN
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 7 år har jeg vært sammen med den fineste karen jeg vet om og til sommeren gifter vi oss (så neste år kan vi bytte dato og begynne å feire bryllupsdag i stedet, puh
  • 1 kg svinekam
  • 1 stort fedd
  • knust hvitløk
  • 80 g Parmaskinke
  • 3 sjalottløk
  • 1 vanlig løk
  • 2 små gulrøtter
  • 1 ss olivenolje
  • 3 ss
  • 3 ss kokende vann
  • 0,5 ts
  • 1 ts soyasaus
  • salt og pepper
  • 2 cm tykke biter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.