Jeg har en tendens til å ha mye forskjellig mel og frø, så slik sett er denne oppskriften perfekt til å få ryddet litt opp i kjøkkenskapene mine innimellom
En rett som ble nærmest improvisert fram i dag, og som blir litt forskjellig hver gang. Alt etter hva jeg har i huset, men i grove trekk er det på denne måten jeg lager denne
DET ER UTGANGSPUNKTET. Fortsettelsen er en hel dag med langtidssteking hvor huset fylles av de herligste dufter av lam, hvitløk, rotfrukter og hva jag nå ellers kan ha stappet oppi gryta
1 - 1 1/2 kg svinestek. 1 ts karve. Salt og pepper. 2 løk. 2 hvitløksfedd. 2 tomater. 2,5 dl øl. Markt (bayersk). Svinestek er ikke billig mat, men jeg kommer definitivt til å lage dette igjen for dette var en hit
Viltgryte med potetform. 4 porsjonerStekeovn 200 grader for leirgryte 1 time, skru så ned til 175 grader og sett potetformen i samme ovn til alt er ferdig etter enda 1 1/2 time