Andebryst med krydret appelsinsaus, fløtegratinerte poteter, sellerirotpuré og balsamico-sjampinjong
Cecilie i forstaden
Cecilie i forstaden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 andebryst
  • 1/2 ts kardemomme
  • 2 ts rosépepper
  • 1 ts salt
  • 1 appelsin
  • 1/2 dl hvitvin
  • 1/4 - 1/2 dl kyllingfond
  • 1 appelsin
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss olivenolje
  • 10 minutter (3) Kok ut panna med appelsinsaft og hvitvin. (4) Tilsett kyllingfond og soyasaus, kok opp og rør inn olivenolje.
  • 250 g sellerirot i terninger
  • 1 dl melk
  • 1/2 dl matfløte
  • 25 g smør
  • 250 g sjampinjong
  • 1-2 ss balsamicoeddik

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.