Legg skinken utover et dobbelt lag med plastfolie. Legg breiflabbrullen over i en ildfast form eller lignende, og pensle forsiktig på smøret og drypp over litt olivenolje
Her har vi deilig søtpotet blandet med andre grønnsaker, toppet med den litt syrlige fetaosten. Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Tidligere i uken skrev jeg et innlegg om en rå jordbærkake. I går laget jeg en rå sjokoladekake som jeg diktet selv, så denne lørdagen blir det kake til kvelds
Så er det å kose seg med de deilige råvarene fra fryseren. Tre gode råvarer fra fryseren. store fine filetstykker av breiflabb, stangbønner fra hagen, og kantareller fra skogen
Det er i grunnen tiden for fråtse i alt det gode moder jord (og grønnsaksprodusentene) har å by på. Her har jeg servert grønnsakene med vegetariske havreburgere som følge
Poenget med å tørke lever i sin råeste form er at lever er det mest næringstette man kan spise. Tørkeseansen ble gjort i uthuset da aromaen av lever som tørkes ikke kan sammenlignes med noe annet jeg noen sinne har luktet
Uansett bør temura serveres med en gang den er laget, det er da den er crispy. Grønnsaker i tempura er godt enten som snacks, forrett eller siderett til f
Målene under er til ett stekebrett med alle tre variantene, men her er det bare å doble i vei. Ovnsbakte grønnsaker er noe av det beste jeg vet og noe som det går mye av her i huset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.