Som nevnt tidligere er vi lite flinke til å spise fisk, med unntak av bl. Jeg tenkte derfor at jeg skulle prøve å lage fiskepinner selv, eller iallefall en type panert fisk, sånn at jeg sørget for at vi fikk i oss litt ren fisk
Pannesautert scampiChili-bakt torskmed sitronsmørDel på. Så i bollen med brødkrum, tilsettes. Har tidligere lagt ut panerttorsk her, men om du synes det kan bli kjedelig, så vil denne krydre hverdagen og ganen litt mer
2-3 torskefileer legges i en ildfast form, klem blandingen på filene og bak de i ovne på 200 grader til kjøttet legg detter fra hverandre. Kan godt kjøre opp varmen til 225 grader med grill noen minutter på slutten. 2-3 torsk
Man kan jo bruke all slags mulig ferdig preparert fisk, som fiskepinner og annen panert fisk fra frysedisken, men det er ingen tvil om at hjemmelaget er best
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Og torsk smaker herlig med litt spicy tilbehør. legg torskefileter oppi sausen og stek videre i ca. Og spicy hverdagsmat, krydrer livet og kjærligheten…følg med videre
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.