Tid for Mortensgås igjen!
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 gås
  • sitron
  • salt og pepper
  • 230 grader Ta gåsen ut og la den hvile ett kvarter. Skjær opp ved bordet.
  • 1 rødkålhode, ca 1,5 kilo
  • 100 gr fett, smør eller margarin (gåsefett er topp!)
  • 1 1/2 dl 5% eddik
  • 2 dl ripssaft og/eller et par sure epler
  • 1,2 kg små poteter (6 personer)
  • 75 gr sukker
  • 75 gram smør eller margarin
  • ½ liter fløte
  • 50 gram revet pepperrot
  • 1 teskje sukker
  • 3 gåselår eller
  • 4 andelår
  • 2 egg
  • 1 teskje sukker
  • 1 knivspiss hver av
  • 10 gram salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.