Det finnes en mengde oppskrifter på klippfisk, kokt eller bakt i ovn er av de mest populære, jeg setter stor pris på kokt klippfisk med godt tilbehør, et festmåltid spør du meg
Torsk bakt i ovn eller stekt på panne er fantastisk god mat, tror torsk er den beste fisken jeg vet, mat jeg aldri blir lei av og som kan varieres i det uenderlige
Salt - pepper. Fisk må vi ha av og til, og egentlig så ofte som mulig. Her i huset går det mye på laks, men torsk er nå en utrolig god fisk da, denne frosne torsken vi får her, er virkelig god, men jeg gleder meg til å komme til Norge og til å kjøpe fersk torsk
Salt - pepper. At vi spiser for lite fisk her til lands får vi støtt og stadig høre, men når fiskemåltidet smaker slik som dette her er det ingen grunn til å la være
Hei. Nå er det lenge siden jeg har blogget her inne, det er rett og slett to årsaker til det. Den ene er at det er utrolig kjedelig å blogge, og se at det er mange innom bloggen men ingen som tar seg tid til å legge igjen noen ord, og den andre er at jeg rett og slett ikke har hatt noen inspirasjon til å blogge
1 kilo rødbetersalt og pepper2 ts karve2-3 ss oljeMatyougurt og ett lite dryss med parmesan er godt å ha over rødbetene når de er kommet på tallerken. Stekes i 50 minutter i ovnen på 180 grader - vend underveis 1 kilo rødbeter. 2-3 ss olje
Vet at det er mange sliter med cøliaki, og ofte er mine oppskrifter uten gluten. Fiskekaker er digg- så lenge de inneholder store mengder fisk, og aller helst er hjemmelaget
Dette må være den beste måten å fore barn med fisk på. Ihvertfall så har jeg alltid hatt en hemmelig kjærlighet for fiskekaker, og siden jeg har jobbet mange år i en fiskebutikk med VERDENSBESTEFISKEKAKER, meldte savnet seg brått da sola sto på for fullt
Denne oppskriften på grove fiskeburgere er fra godfisk. De inneholder akkurat det samme som fiskekakene som jeg laget tidligere, forskjellen er bare mengden av hver ingrediens
Disse fiskeburgerne er fantastiske både til middag og kalde i lunchboksen. De minner meg om plukkfiskekaker som jeg fikk i barndommen, en type restekaker som var himmelsk gode, laget av fiskerester, egg, løk, poteter og hvetemel som ble stekt, helst druknet i smør
Du kan kjøpe ferdige fiskepinner, men egentlig er det like lettvint å lage fiskepinnene selv hvis du kjøper litt fersk torsk- eller seifilet, og så smaker det så mye bedre
Disse torskefiletene kjøpte jeg på Solsiden i Trondheim, og de gikk ned på høykant (hadde nesten ikke tid til å ta bilder- lukten av urter, sprøstekt bacon og fisk fristet)
Da spiser også barna godt, når de ikke må følge for mye med på om det dukker opp fiskeben. Dette er en deilig kombinasjon av syrlige tomater, fennikel som er nydelig til fisk og litt salt bacon til fisken