A&P oppskrifter - FISK

Brimis Stekt torsk

Tørk fisken godt, og del den i passe store porsjonsstykker. Stek fisken i olje på sterk varme, med skinnsida ned
Pannestekt torsk med bakte søtpoteter, asparges og balsamicosaus

Pannestekt torsk med bakte søtpoteter, asparges og balsamicosaus

Salt - pepper. Fisk må vi ha av og til, og egentlig så ofte som mulig. Her i huset går det mye på laks, men torsk er nå en utrolig god fisk da, denne frosne torsken vi får her, er virkelig god, men jeg gleder meg til å komme til Norge og til å kjøpe fersk torsk
Pannestekt torsk med pepperrotremulade

Pannestekt torsk med pepperrotremulade

Salt - pepper. At vi spiser for lite fisk her til lands får vi støtt og stadig høre, men når fiskemåltidet smaker slik som dette her er det ingen grunn til å la være

And og breiflabb

Legg på fiskeskiver og andebryst i skiver. Stekes i 170 C i ovn 30-35 minutter. Skjær potetene i tykke skiver, pensle med olje/smør, salt og pepper

Forrett av kongekrabber.

Hei. Nå er det lenge siden jeg har blogget her inne, det er rett og slett to årsaker til det. Den ene er at det er utrolig kjedelig å blogge, og se at det er mange innom bloggen men ingen som tar seg tid til å legge igjen noen ord, og den andre er at jeg rett og slett ikke har hatt noen inspirasjon til å blogge
Kveite med ovnsbakte rødbeter

Kveite med ovnsbakte rødbeter

1 kilo rødbetersalt og pepper2 ts karve2-3 ss oljeMatyougurt og ett lite dryss med parmesan er godt å ha over rødbetene når de er kommet på tallerken. Stekes i 50 minutter i ovnen på 180 grader - vend underveis 1 kilo rødbeter. 2-3 ss olje
Ovnsbakt kveite

Ovnsbakt kveite

Selvfisketfisk smaker alltid best. Sliter du derimot med liten fiskelykke eller ditto tålmodighet, går det heldigvis an å boltre seg i ferskvaredisken
Skagbo rødspette

Skagbo rødspette

3-4 fine, flådde rødspetter (uten rogn. Rødspettene skjæres på tvers i tre stykker hver. Dryss dem med salt og la dem stå i 15–20 minutter
Hjemmelagde seikaker

Hjemmelagde seikaker

Vet at det er mange sliter med cøliaki, og ofte er mine oppskrifter uten gluten. Fiskekaker er digg- så lenge de inneholder store mengder fisk, og aller helst er hjemmelaget
Fiskekaker a la digg

Fiskekaker a la digg

Dette må være den beste måten å fore barn med fisk på. Ihvertfall så har jeg alltid hatt en hemmelig kjærlighet for fiskekaker, og siden jeg har jobbet mange år i en fiskebutikk med VERDENSBESTEFISKEKAKER, meldte savnet seg brått da sola sto på for fullt
Fiskeburger

Fiskeburger

Denne oppskriften på grove fiskeburgere er fra godfisk. De inneholder akkurat det samme som fiskekakene som jeg laget tidligere, forskjellen er bare mengden av hver ingrediens
Fiskeburger med bacon

Fiskeburger med bacon

Hos oss er fiskeburger en av de mest populære fiskemiddagene. Mal fisken i foodprosessor eller med stavmikser
Fiskeburgere til forlystelse

Fiskeburgere til forlystelse

Disse fiskeburgerne er fantastiske både til middag og kalde i lunchboksen. De minner meg om plukkfiskekaker som jeg fikk i barndommen, en type restekaker som var himmelsk gode, laget av fiskerester, egg, løk, poteter og hvetemel som ble stekt, helst druknet i smør
Fiskeburger

Fiskeburger

Du kan kjøpe ferdige fiskepinner, men egentlig er det like lettvint å lage fiskepinnene selv hvis du kjøper litt fersk torsk- eller seifilet, og så smaker det så mye bedre
Se torsken!

Se torsken!

Jeg hadde lovet fisk, og håpet jeg ikke lovet for mye, jeg som knapt behersker påhengsmotoren. Var det en fisk
Se torsken, se torsken....

Se torsken, se torsken....

De har et kjempegodt utvalg av fersk fisk, veldig hyggelige ansatte og har også glutenfri burger på menyen