Legg bayonneskinken i en gryte og hell kaldt vann over så skinken blir helt dekket. Tilsett laurbærblad og nellikspiker og kok skinken ved svak varme i ca 1 time
Det mest ideelle er at kjernetemperaturen holder seg mellom 55-65 °C under tilberedningen. En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted
Hadde jeg spist ribbe på juleaften, ja da hadde jeg servert den sånn. Sett på lokket og sett i ovnen på 90-100 grader i 5-6 timer. Helle 90-100 grader i. 5-6 timer Ta av lokket og sil av grønnsakene
-). Dette er det perfekte kaffebrødet, den perfekte julegave og det smaker vidunderlig. Hvis du er i tvil om du i det hele tatt orker å bake noe til jul eller er ute etter noe nytt på kakefatet så er dette noe for deg
Krumkaker er en klassiker til kaffekosen for mange - og egentlig året rundt. "Hvis vi kjøper det, så skal du få kjøpe det verktøyet" - eller noe i den duren
Her kommer første oppskrift på godteri og bakst til jul, nemlig julemarsipan. Denne oppskriften er en litt sunnere, vegansk variant av den tradisjonelle marsipanen