” -Ikke med mindre du har peanøttallergi. Peanøtter har lav Gi, inneholder mye protein, antioksidanter som Resveratrol, mange vitaminer og mineraler blant annet B-vitaminer , E-vitaminer og folat
Jeg lager mat etter innfallsmetoden- vil jeg ha helstekt indrefilet på mandag lager jeg det. Bare navnet hennes gir meg positive assosiasjoner- hun høres ut som hun kan lage mat
I dag ble det eple - men f. "Koppene" er laget av silikon, så du steker bare porsjonskaker o. Det vil bli mer sunn bakst og slike godsaker fremover - så det er bare å glede seg
-)Her er oppskrifta. Mandelbunn- 1 stor langpanne400 g mandler400g sukker4 ts bakepulver6 eggehviterSjokoladekrem250 g smør200g melis6 eggeplommer2 bs kakao2 ts vaniljesukkerSjokoladeglasur200 g kokesjokolade2 ss smørSlik gjør du
He-He. Kjære mi tid - spiste et stort stykke til dessert i går kveld, og ville bare ha mer. Oh my - had a huge piece for dessert last night, and just wanted more
I originaloppskrifter er det faktisk ikke gelatin, men etter tilbakemeldinger fra flere er oppskriften endret slik at den nå inneholder en god del gelatin
kaker. (nok til 50 -60 stk). 1 ss revet appelsinskall (kan erstattes med sitron- og eller. 50 -60 stk. 1 ss revet appelsinskall (kan erstattes med sitron- og eller
Her er enda en favoritt og en tradisjon for oss når det gjelder julekaker. Jeg og barna har alltid en bakedag sammen med svigermor, da er det sandkaker og krumkaker som står på planen
-)) . - Kokkeliten . I dag hadde vi en bestilling på en hel sjokoladekake som skulle hentes. Jeg fikk oppgave i å dekorere kaken, noe jeg syns er veldig gøy
Send dette via e-postBlogg dette. Det søte liv har en enorm oppskriftsamling på deilige kaker. For litt siden hadde jeg lyst å lage en sjokoladekake som ikke var langpannekake, og gjerne også bruke kefir som jeg synes gir veldig saftige kaker
Derfor utforsker jeg kaker jeg er i stand til å lage. Jeg er ingen baker, men julekakene må jo i hus. Disse små kokosmakronene er selvkomponerte og er til og med litt sunne
- tilsett halvparten av sukkeret og fortsett å piske til blandingen blir stivere- tilsett resten av sukkeret en spiseskje om gangen til du har tilsatt alt, pisk mellom spiseskjeene - ha i litt konditorfarge etter ønske
Ha bakepapir i en liten langpanne, tøm i kakerøren og sett kaken inn i stekeovnen ved 180 grader. 25 - 30 minutter, kjenn med en kakepinne om kaken er ferdig. 3-4 ss smøreost. 1-2 ss presset appelsin