Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 25 Oppskrifter
Mine Favoritter
Thai fiskesuppe

Thai fiskesuppe

Lurer du på hva du skal ha til middag i dag. Her kommer oppskrift på en fiskesuppe som jeg mikset til her om dagen
Korleis lage brun saus

Korleis lage brun saus

Ungdomen i huset veks til og er så vidt byrja å vise interesse for korleis ein lagar mat. Tenkte at det kunne vera greit å ha framgangsmåten på korleis ein lagar brun saus, på bloggen, slik at han lett kan lage seg middag ein dag mor og far ikkje er heime

Brimis ribbe

Kjøp ribbe av god kvalitet, og helst ikke for mager. Beregne gjerne 4-500 gram per person, så har du til kald ribbe seinere i jula

Bananbrød m/ valnøtter

I dag har vi tyvstartet julemiddagen med ribbe. Vi var på middag hos min mor, og feiret farsdag sammen med resten av familien

♥ OVERSIKT OVER OPPSKRIFTER ♥

Hei kjære lesere. Her kommer en oversikt over oppskrifter hittil i år. Oppskriftsoversikt fra 2011 finner du HER
Glutenfrie boller

Glutenfrie boller

Gjærbakst er egentlig ikke min greie. For det første er det vanskelig med gjærbakst, og det blir ikke lettere uten gluten
Glutenfrie krumkaker

Glutenfrie krumkaker

Siden jeg har en glutenallergiker i familien har jeg etter hvert fått en del erfaring med glutenfri bakst
Veldig enkel og god rødbetsuppe

Veldig enkel og god rødbetsuppe

Dette er en av mine favorittsupper. Den smaker helt himmelsk. Fersk rødbete gir en utrolig herlig og frisk farge på maten
Bringebærgele som ble til en ganske så raw pudding

Bringebærgele som ble til en ganske så raw pudding

Jeg fortalte henne at jeg hadde som mål å eksperimentere meg fram til noe som kunne erstatte den hersens gelèen som mine søte små sluker unna flere liter av i løpet av et år med utallige bursdagsfeiringer
Hjemmelaget pizzasaus

Hjemmelaget pizzasaus

Ingenting slår hjemmelaget pizzasaus så lag mye mye mye og frys ned. Den holder lenge i fryseren og er en perfekt basis for alle slags tomatsauser som salsa, pastasaus osv
Hjemmelaget pastasaus

Hjemmelaget pastasaus

Hjemmelaget pastasaus Fantastisk hjemmelaget pastasaus fra Anne Karin`s Mat og vin Hjemmelaget pastasaus er enkelt å lage samtidig som den er mye mer smakfull enn posesauser
Hjemmelaget kjøttkaker og ertestuing

Hjemmelaget kjøttkaker og ertestuing

Norsk tradisjon. Kjøttkaker, det er og blir en av de mest populære rettene i Norge. Desverre kan det virke som vi ikke lager dette fra bunn av lenger
Wraps eller tortillas

Wraps eller tortillas

Uten gluten, egg, melk, mais, soya, nøtter. Det er godt med myke tortillas til tacomiddagen, eller med wraps i matpakka
Fårikål med Hellstrøm' s vri

Fårikål med Hellstrøm' s vri

Fårikål smaker best dagen etter man har laget den, så kok gjerne dagen før servering. Og dessuten er det veldig lettvint og bare varme opp igjen

Blomkålsuppe

Oppskriften er opprinnelig hentet fra Voksentoppens Allergikokebok, men jeg har gjort noen endringer for å få den slik jeg liker den
Maisbrød med chilli

Maisbrød med chilli

For mange år siden, da jeg nettopp hadde begynt å spise både gluten- og melkefritt bakte lillesøster maisbrød med chili
Grønnsaksuppe

Grønnsaksuppe

Gå inn og titt, jeg mener jeg har forbedret mine bilder siden jeg begynte å følge hennes tips. Ja da ble det allerede forandringer på ukesmenyen, har ikke fått handlet alt jeg trenger og med det jeg hadde i hus kunne jeg lage grønnsaksuppe
Gluten og laktosefrie pannekaker

Gluten og laktosefrie pannekaker

Familen er veldig glad i pannekaker og barna har ønsket pannekaker en stund, men jeg utsetter det ofte da det tar en evighet å mette en familie på 5 med pannekaker
Glutenfri ostekake med pasjonsfruktsmak

Glutenfri ostekake med pasjonsfruktsmak

Mannen har bursdag i morgen og i går hadde han invitert en del vennertil oss. Da ble denne og en god sommerkake servert
Ertesuppe,- ut på tur mat

Ertesuppe,- ut på tur mat

Det putrer i en stor gryte på kjøkkenet, og det lukter som en søndag etter jul, da det var tradisjon hos oss med ertesuppe på restene av fenalåret

Deilig hjemmelaget betasuppe

Betasuppe er 9 årings favoritt etter at hun for noen år siden smakte den i bakken når vi stod på ski i Myrkdalen