Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 9 Oppskrifter
Mine Favoritter

Lakriskarameller

100 g smør. 2 dl kremfløte. 100 g sukker. 1 dl lys sirup. 1 liten ts anisolje (eller anisekstrakt, er det samme, bare forskjellig betegnelse
Harde karameller

Harde karameller

Denne oppskriften er helt lik den til fløtekaramellene jeg har laget tidligere, det er bare en liten forskjell i hvordan man lager dem

Pynteskolen: Modelleringssjokolade

Modelleringssjokolade er et veldig morsomt medium å jobbe med. Sjokolade og væske er ikke venner på kjøkkenet, men ved å kombinere en riktig mengde væske, i dette tilfellet sirup, får man en fin modelleringsmasse

Fondantroser

Jeg likern å bruke fondant til kakepynt, den kan kjevles tynnere og holder formen. Du får også finere og klarere farger med fondant, synes jeg
Marshmallow Fondant

Marshmallow Fondant

Marshmallow fondant er et flott alternativ for marsipan. Den er lett å lage, lett å jobbe med, og lett å farge
Sukkerfri lakris!

Sukkerfri lakris!

Ha alt i en bolle (om du bruker plast sørg for at den tåler høy varme i mikribølgeovn for en av mine runder med dette brente hull i plasten og fløt utover alt
Lakris-fudge

Lakris-fudge

2 dl fløte. 2 ss lys sirup. 3,5 dl sukker. 50 g smør. 100 g hvit sjokolade. 1,5 ss lakrispulver. 5-10 dråper lakrisessens