I kjøleskapet ventet et helt kyllingskrogmed brystfileene intakt. Kok opp vannet med buljongterning, kokosmelk, revet skall og saft fra limen, chilipaste, revet ingefær og fiskesaus
Smak til med salt og pepper,og evt litt mer limesaft. Serveres med godt brød eller lavkarbo-focaccia. 2 cm ingefær, finhakket 3 cm sitrongress (gjerne på glass) 1 kinesisk hvitløk, presset 4-5 sjalottløk 1 rødløk, hakket 3 vårløk, det hvite, hakket 3 bokser kokosmelk light (12 dl) 5 dl kyllingkraft (buljong)2 kyllingfilet, i terninger10 cherry-tomater, delt i fireSkallet fra 2 lime, finraspet Saften fra 2 lime Evt. 5 dl kyllingkraft. 2 kyllingfilet
Smak til med litt sukker og evt. Her med regnbuebrød til. Suppe til 4 personer med godt brød til. 4 dl vann1 fiskebuljongterning1 boks kokosmelk (4 dl)2 ss sitronsaft2 ss fiskesaus2 ts sambal oelek (sterk chili paste)2 ss strimlet ingefær4 champignoner i mindre biter2-3 kyllingfileter i strimler 2 ss klippet gressløk eller 2-3 vårløkstilker i ringer2 ts tørket koriander (1 dl frisk, finhakket hvis du har)1/2 rød chili i små biter (obs. Tilsett ingefær, sopp, kyllingstrimler og krydderiene og la det koke i 10 minutter. 2-3 kyllingfileter
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Sett inn risten medkyllingen ca. Pensle risten med litt olje. Denne kyllingretten er utrolig lett å lage-selv om det kanskje ikke ser sånn ut, og smaker helt magisk
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.