Safran igjen, jeg blir aldri ferdig med den rare, komplekse smaken av safran, og denne gangen er det sprø biscotti som får et løft av det gylne krydderet
1. Rengakaka. Skrevet. 22. 11. 2015. Klokken. 16. 34. Kategori. Mat. Kommentarer. Her kommer oppskriften på en kjær og gammel juletradisjon som har rot i området her jeg bor
Gjærbakst. Boller med eggekrem og bringebær. Publisert. 19. august 2015. 0 kommentarer. Hei dere. I dag er det jo bare helt nydelig vær så jeg skal snart komme meg ut i solen
Inspirasjon til julebakst. Oppskrift. Havreflarn. 11. 12. 2015kl. 08. 41. Adventstid er baketid her i huset, og kakeboksene skal fylles til randen med godsaker
Det er snart helg igjen og da kan det være koselig med noe godt å bite i. Årets norske epler er å få kjøpt i butikken, og jeg fikk lyst å bake en deilig eplekake
Julebrød eller julekake hører julen til for mange. Denne tradisjonelle julebaksten bakes som oftest med både rosiner og sukat, men den kan også bakes kun med rosiner om du foretrekker det
. I helgen var jeg hos farmor og bakte noen julekaker. Koslig. Vi bakte sandkaker og krumkaker. I dag kommer oppskriften på sandkaker, men krumkaker kommer selvfølgelig også på bloggen snart
Sveler er tradisjonell kaffemat fra vestlandet. Rimelig og lette å lage. 1 porsjon. 2 egg. 1 dl. sukker. Godt til kaffe - her en med sukker og en med brunost3 dl
Tradisjonelle fastelavnsboller uten tilsatt sukker. 10. 02. 2015 kl. 20. 07 i. Bakst. 16 kommentarer. Hei. Alle bolleglade mennesker har vel full kontroll over hvilke dager man har en perfekt unnskyldning for å slenge sammen litt deilig gjærbakst
Hva gjør du med kulturmelk hvis du ikke drikker det, jo du lager selvfølgelig sveler. Så da sendte jeg melding til farmor og fikk hennes kjempe gode oppskrift på sveler