Forleden bakte Fruene Flid lefse. Legg lefsene i en stabel, og legg press over når de er ferdige. 1/2 dl sukker. 11/2 dl smeltet margarin. 1/2 dl sukker. 11/2 dl smeltet margarin
400 g kyllingkjøttdeig2 gulrøtter4 vårløk1 gul løk300 g hodekål3 ss finhakket koriander2 ts revet ingefær1/4 ts malt muskatnøtt1 ss currypasta1 ts salt1 egg til penslingolje til friteringen1 pk filodeig1. still/varm opp oljen til 180 grader
100 g kakemix1 egg1 eggehvitte (stivpiskes og blandes i til slutt)1/2 butternut squash (muskattgresskar)1 ss mager kesam1 dl Havredrikk (eller vann)1 ss yaconsirup 1 ss sukrin gold2 ts kanel1 ts kardemomme 3-4 dråper stevia vanilje og litt økologisk vaniljepulver (begge kan sløyfes)Inn i ovnen ca 20 min
Det er gøy å bake lefser. Disse lefsene som skal bløtes og smøres er også kjempegode. Varmen må reguleres etter hvert som man ser hvordan lefsene stekes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.