Ingen frosne reker med en stor rød plastause til selvbetjening i frysedisken. Ofte faller valget på havabbor (sea bass på engelsk, levrek på tyrkisk), en relativt slank fiskmed delikat hvitt kjøtt og som er ganske vanlig i Middelhavsregionen
Smør tomatpurè over den avkjølte bunnen (tomatpurèen kan selvfølgelig sløyfes her, da kjøttfyllet utgjør en slags tomatpurè i seg selv, men jeg synes det er godt med ekstra tomat i bunn), ha over kjøttfyllet, oppkuttet løk, sjampingjonger i skiver, mais og revet ost
Mmmm, rød pesto i fiskesuppe setter en god smak på en enkel suppe som fort kunne ha blitt kjedelig. Jeg skulle opprinnelig ha fløte i denne suppen men creme fraiche fungerte vel så bra
Her kan du bruke torsk eller sei, og det går veldig greit med en frossen fiskeblokk delt i skiver. Istedet for spinat kan du legge små buketter av broccoli i formen sammen medfisken
Dette er en middagsrett som er veldig populær her i huset både med store og små. En pakke (ca 500g) hvitfisk. 2 dl revet hvit geitost. 1) Kutt gulrot og vårløk i småbiter. 3) Tilsett gulrot og vårløk og la det frese litt sammen. 4) Tilsett fløte og la det surre sammen i et par minutter. 6) Legg fiskebitene oppå. 9) Ta ut formen, legg på osten og la det stå i 20-25 min til. Vi serverer det med en god salat En pakke (ca 500g) hvitfisk. 2 dl revet hvit geitost
Legg på et porsjonsstykke fisk på hver bit av folie, og topp fiskenmed salt, pepper, en båt. Som tilbehør brukte jeg en couscoussalat med kikerter, plommetomat og urter
Smelt margarin i kjele, rør inn hvetemel og spe med litt og litt melk om gangen. Bland de revne gulrøttene i en salatbolle med alt innholdet i ananasboksen
Oppskriften i dag er også av det enkle slaget, men medmed gode smaker. Jeg spiser fortsatt mye fisk, men nå på sommeren har jeg ofte kun laget salat medfiskebiter på toppen
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløkog soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggenogså. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.