Nydelig einerøkt laks med en mild pepperrot røre av crème fraiche, sitron, dill og vårløk. Noe så enkelt, likevel delikat og aller mest utrolig smakfullt
Jeg synest røkt griseknoke med tilbehør er kjempegodt. -Server med kokte potet og kålrotstappe. Ta vare på restene fra kjøttet,og frys ned-dette kan brukes i en kjøttsuppe
Rør inn sitronsaften, hakket persille og smak til med pepper. 100 g røkt laks100 g kremost urter50 g creme fraichesaften av 1 sitron1 ss hakket persille1 ts pepperBland sammen laks, kremost og creme fraishe. 100 g røkt laks
Røkt torsk er jo godt, og når jeg fant en pakke på Coop-en på utgående dato, som jeg jo agiterer for at vi må ta i bruk – og det var en av de fineste sommerkveldene i år – hvorfor ikke prøve å lage en spennede rett i stekeplata i WeberQ-grillen
Legg purrebitene på en tallerken og legg stykkene med den røkte ålen oppå. Siden jeg hadde litt røkt ål liggende i kjøleskapet, tenkte jeg at jeg skulle prøve å erstatte skinka med ålen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.