I dag har jeg bakt Ingers lavkarbobrød, oppskriften så både enkel og grei ut og det er den. Dette ble riktig så gode brød for de som lever på lavkarbodiett, og for oss andre, gode på smak, og enkel å skjære fine skiver av uten å smuldre
og spesielt de sunnere variantene. og sunt. og veldig lett å lage da det ikke skal heve. Visp egg, crème fraiche og solsikkeolje sammen i en bolle, tilsett frø og kruskakli og bland godt
Her kommer et lavkarbobrød som jeg fant hos og som jeg syntes er helt topp. Det inneholder hverken mel eller gjær, så det hever seg ikke så veldig, men smaken er fortreffelig og det er svært mettende
Det finnes utallige brød på markedet, og mange med merkelappen lavkarbobrød. For oss som lever på lavkarbo og har annet drivstoff enn nettopp karbohydrater, blir det i meste laget
Innlegg til hvordan du lager formene trykk herOppskriften fikk jeg av svigermor som hun har fått av en venninne som igjen fikk det fra et TV program, tror jeg
Start med å male mandlene, ha så egg, rømme,fiberhsuk og olje i en bolle og mos sammen med en stavmikser til en glatt røre, la stå og svelle et par minutter
Dette lavkarbobrødet mettar lenge og gir liten blodsukkerstigning. Det går heilt fint å bake velsmakande brød utan kveitemjøl og andre raske karbohydratar
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.