Skoleboller med Vaniljekrem og Kokos
Kakepiken
Kakepiken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g Smør
  • 575 g Mel
  • 90 g Sukker
  • 1/2 ts Bakepulver
  • 1/4 ts Salt
  • 1 pakke Fersk gjær for søte deiger
  • 3 1/2 dl H-melk
  • 2 Egg 3 ts Kardemomme
  •  
  • ca. 15 min Vaniljekrem
  • 3 Vaniljestenger
  • 4 dl + 1 dl H-melk
  • 2 dl Kremfløte
  • 120 g Sukker
  • 4 Eggeplommer
  • 40 g Maizenna
  • 4 dl melk, vaniljestang + frø, fløte og sukker i en kjele.
  • 1 dl melk, og maizenna i en bolle, pisk sammen og ha i eggeplommene, pisk sammen.
  • 2/3 av den varme væsken i maizenna blandingen og hell deretter alt tilbake i kjelen
  • 1 eggehvite
  • 2 ts sitronsaft ferskpresset
  • 500 g melis
  • 300 g kokosmasse

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.